Karolina Wessman

someone told me i was the födelsedagsbarn.

Idag har varit en så bra dag. Kan vara bästa födelsedagen i mitt liv. Förutom en del småsaker, som när jag i morse låtsades vara bambi på hal is inför en trea. Det var stelt. Han sjöng dock för mig på eftermiddagen så jämnar ut sig.
Jag blev väckt i morse, alldeles för tidigt, men det var det värt. Drack en smoothie till frukost och öppnade paket. Efter det; bambiincidenten. När jag kom fram till skåpet så satt det massor med ballonger och en lapp där det stod "happy birthday darling, you managed to not get in to 16 and Pregnant". Haha.
Jag blev överraskad två gånger idag utav mina alldeles underbara och helt fantastiska vänner, och jag vill bara gråta för att jag är så glad. Cly. Efter att de sjungit för mig på engelskan hade jag nationellt prov i tyska. Kul. Men efter det var det lunch och Victoria och Zeinab sa ”vi ska gå till matmor”, matmor är ica för er som inte är från Trollhättan. Vi gick aldrig till matmor, det var en lögn för när vi kom ut från skolan stod Aino där. Cly. Och de bjöd mig på lunch. Cly. Och allt var så himla bra. Sedan hade vi samhällskunskap och matte, och efter det tog jag tåget hem och möttes av mamma som bjöd mig på tårta. Nu ska jag spendera resten av kvällen med fantastiska människor... och jobbiga människor. Men allt är perfekt. Och jag är så himla tacksam!! För alla gratulationer, både på Facebook, i verkligheten och på telefon. Och för allt som hänt under dagen. Kanske allt förutom Tyska Nationella. KÄRLEK TILL ALLT ANNAT!♡♡♡♡

Bilder kommer nog imorgon!!

Arrivederci,
Karolina♡