Karolina Wessman

#mamma.
Igår hade vi en överraskningsfest för Aino, och även om jag vet att hon aldrig läser min blogg vågade jag inte skriva om det igår, trots att hon till och med var med i Göteborg. Jag hoppas hon blev lika glad som jag tror hon blev och jag blev så glad att jag nästan började gråta.
Vi hade jättekul, vi åt Victorias fantastiska ChocolateChipNutella-sak som alla älskade och spilde lite vin här och där, jag drack ju inte i och för sig men det stoppade mig tydligen inte från att välta glas och spilla massa saker. Det var generellt väldigt trevligt. Somnade någon gång idag. Är himla nöjd, och allt blev precis som vi tänkt oss, i alla fall som jag tänkt mig. 
Idag är det mors dag, som jag hoppas att ingen har missat. Jag måste vara den värsta dottern i världen, för jag kom hem från Aino klockan 18.20 och träffade min mamma 19.30. Det är meningen att man ska väcka sin mamma och spendera alla vakna minuter med henne och visa att man uppskattar henne och förstå hur mycket hon betyder. Istället blev jag väckt av Aino när hon skulle till jobbet klockan 5 och halvsov mig igenom hela morgonen med en jävla förkylning, jag visade istället uppskattning till strepsils med citron- och honungssmak och jag förstod hur mycket nässpray betyder. 
Men när vi väl träffades, jag och min älskade mamma hade jag i tio minuter glidit runt i bilen tillsammans med min bror och lyssnat på Chocolate med The 1975 och  haft mycket trevligt. Vi åt fruktsallad och det var väldigt fint. Sedan stressade jag för att jag ville hitta en fin bild på mamma på hennes dator för att jag skulle kunna visa uppskattning på sociala medier because one does not fira mors dag utan att lägga upp det på instagram med caption #mamma. 
Så; Tack mamma! Tack för allt, tack för att du stöttar mig i allt, tack för att du hjälper mig igenom att tufft och tack för att du inte ger upp på mig. Tack för att du är en sådan fantastisk person, tack för att du står ut med mig men mest av allt; tack för att du finns. Jag älskar dig till månen och flera tusen varv runt alla planeter och några varv runt i universum och tillbaka till jorden.  
Och sist men inte minst; #mamma.