Karolina Wessman

Böcker jag köpte i London (och Oxford).
Jag köper nästan aldrig böcker. Jag önskar mig en enstaka bok i julklapp, och köper billiga anteckningsblock när skolan börjar. Större inköp har nog aldrig hänt. Så när jag hittade bra böcker i mysiga bokhandlar i London, då öppnade jag plånboken och köpte allt jag drömt om... typ. Här är en del av böckerna jag köpte i London. 
Jag köpte Me Before You av Jojo Moyes, för att den verkar så bra och jag har velat läsa den ett tag. Jag fyndade About A Boy för bara några pund när jag var på Waterstones. Jag köpte intressanta böcker inför psykologikursen vi ska läsa till hösten, The Psychopath Test och A Graphic Guide to Psychology. Och dessutom fyllde jag på min Eggers-samling med ännu en bok; How We Are Hungry. Om jag rekommenderar någon annan att läsa dessa är en helt annan sak, men det kräver ju att jag ger mig själv tid att läsa dem först.
Och sedan hittade jag till affärer med fina anteckningsblock och journals. Så jag tänkte att jag ska strukturera upp mitt liv och sista år i gymnasiet med massor av böcker och köpte fina böcker med roliga mönster och stilar. Bland annat denna Daily Journal som kostade £15 på Urban Outfitters. Den har listor, scheman, anteckningsutrymme och massa annat bra + att den är så himla enkel och fin.