Karolina Wessman

Blood Moon.
God morgon. Eller god och god nu ska vi inte ta i. Jag har ju trots allt sovit en timma sedan klockan fyra i morse. Men jag har en teori, att man blir piggare av att sova mindre. Ni vet den känslan man har när man går upp mitt i natten för att man ska åka till flygplatsen, så känner jag mig just nu. Hög på trötthet. Det kanske bara är jag.
 
Om det är någon som inte kunnat gissa sig till varför jag var vaken klockan fyra i morse så har ni missat något helt fantastiskt. Inte det faktum att jag var vaken, utan ni har missat blodmånen. Den omtalade, som i veckan nämnsts på alla nyhetssidor, den som det skrivs om i bibeln att den ska vara början till något stort i stil med jordens undergång eller Jesu återfödelse, jag är inte så insatt, the total lunar eclipse.
 
Men var inte ledsna, har ni missat kommer ni att få en ny chans om 18 år. Och med det spricker jordens-undergång-teorin, för att om det händer om 18 år måste det ha hänt tidigare, och har det hänt tidigare så borde jorden redan ha gått under och Jesus borde redan ha återfötts. 
Canon EOS 1150D + Canon EF-S 55-250mm
Och det var blodmånen. Han en bra måndag. Haha [mån]dag. Nej.