Karolina Wessman

Marsvin och muggar på Mariadagen
Tänker ofta att jag någon gång ska skriva tidigt, men nu sitter jag här igen, klockan elva på kvällen.
Idag har jag haft det bra. För första gången på vad som kändes som en evighet, även om det bara var en vecka, har jag fått sova länge. Så skööönt. 
Idag var vi på torp, på jakt efter en skrivbordsstol. Dock var det nog det enda vi inte köpte. Nej, inte riktigt.
Jag har köpt två halsband och doftljus och en kokbok och två temuggar och den bästa hårinpackningen någonsin. Det är det enda som behövs för att göra min dag. Jag är dock jätteglad, för min gamla hårinpackning håller på att ta slut, och jag har letat överallt efter den, köpte den förra på Ullared, de hade den tydligen på Ica Maxi på Torp. Känns bra.
Hade egentligen tänkt plugga idag, men så sa mamma att de skulle åka till "stan", så jag tänkte "jamen visst, det blir väl inte så länge" och så åkte jag med. Vi kom iväg ungefär vid 12-tiden, och jag kom hem halv nio. "Inte så länge." 
Under den tiden har vi dock varit och besökt den mest adorabla marsvinen jag någonsin sett. Små marsvinsbebisar. Fick dock inte någon bra bild på båda eftersom de konstant rörde sig överallt. Detta är Pixel:
När vi kom hem igen efter våran evighetsresa bar det av till grannen AKA mormor och morfar för att fika. För ni har väl inte missat att det Mariadagen idag? Antagligen inte. Alla flickor, tjejer, kvinnor, whatever på mammas sida av min släkt heter Maria i mellannamn, därför firas detta den 28 februari med tårta och massa mys. Kan vara något av det godaste jag ätit idag. 
Detta är förresten en av muggarna jag köpte. Jag köpte den på IKEA, kunde helt enkelt inte låta bli. Jag äger hur mpnga som helst, men det gör ingenting. Ser ni vad fin den är:
Just nu håller jag på att skriva ut foton till utställningen imorgon. Jag är alltid ute så bra i tid. Jag är lite nervös. Det löser sig.
 
Arrividerci,
Karolina♡