Karolina Wessman

Recap och mycket godis.
Hej livet. Klockan är snart nio, förmodligen har den blivit nio innan jag har skrivit klart, men jag nämner det ändå. Idag har jag inte gjort någonting produktivt. Jag insåg runt två att jag fortfarande hade pyjamas på mig, och om man jämför med det tempo jag har levt i de senaste dagarna så är det fruktansvärt sent. 
Jag borde packa upp, men jag har knappt börjat. Det enda jag har packat upp är allt jag köpte, vilket främst var roligt godis som inte finns i Sverige. Det kanske finns i Sverige, men det finns i alla fall inte i lilla Mellerud. Vill ni se? Jag kan inte höra eller se era svar, men ni har inget val, för jag kommer att visa er i alla fall. Om ni mot förmodan inte allt vill se kan ni ju alltid scrolla. 
Kom hem till Sverige med nio eiffeltorn i olika storlekar i väskan. Alla nio var såklart inte till mig, jag har efter några timmar hemma (mer än ett dygn...) två kvar.
Såg dessa på MonoPrix och kände mest "ohh i need dis. i very much need dis". Så jag köpte dem. 
De här köpte jag på Carrefour kvällen innan vi åkte hem, för att jag tänkte att det kan inte bli godare än vit choklad och oreos i en mix. Har ännu inte testat, men det återstår att se. 
Dessa var ett spontanköp på flygplatsen en halvtimma innan vi gick på planet. Jag trodde fram till att jag såg några videos på youtube att det bara fanns basic vanlig KitKat med mjölkchoklad, men så är ju inte fallet. Så är dock fallet i Sverige om du inte är en väldigt hängiven person som tar dig till internationella affärer i storstäder och spenderar alldeles för mycket pengar på små chokladbitar. Jag spenderade istället alldeles för mycket pengar på 23 av dessa på en Pressbyrå-liknande affär på CDG igår morse. No ragrets. Köpte dock lite (läs: alldeles för mycket) mer godis, och två tröjor, men det får ni inte se. Ser ni mig dock någonstans i en grå eller vinröd tröja och jag ser ut som bekvämaste människan i världen (eller mest obekväma pga vanligaste känslan hos mig), så vet ni att jag har någon utav tröjorna jag köpte på största köpcentret jag lyckades hitta i Paris för att de är såååå sköna. Jag vill bo i dem, leva i dem.
Nog om det. Flyget landade tjugo minuter tidigt igår, vilket var skönt. Vi kom dock inte fortare hem ändå, men när vi väl gjorde det så åt vi godaste laxen på länge, med potatismos, ärtor och sås. Blir nästan hungrig bara jag tänker på det. Sedan for jag iväg till en Halloween-fest, där jag med ett skotthål i pannan spenderade resten av min kväll och början på natten. Det var varmt, och roligt. Många roliga människor, och bra musik. 
Nu ska jag packa upp. Efter att jag tittat klart på godis, tagit en runda i köket och öppnat kylskåpet ett antal gånger, konverserat med mamma och ätit lite godis, men jag ska packa upp. 
Hoppas ni har en bra lördag!